KONTAKT: Målfrid Vik på tlf. 90 59 45 28 eller e-post: maalfridvik@hotmail.no

Besøk oss: Våre lokaler ligger på Hop, like vis a vis Berle Taburetten. Wernersholmvegen 31, inngang G.

Med lang erfaring og bred kompetanse innen interiørbransjen, ser vi gang på gang den store forskjellen et optimalt stylet salgsobjekt utgjør når man skal presentere hjemmet sitt for et kresent boligmarked.

Vårt team hjelper deg å se ditt hjem med nye øyne og skape det avgjørende førsteinntrykket for potensielle kjøpere. Boliger som har stått stille på boligmarkedet uten salgsresultat havner gjerne hos oss. Vi gjør enkle men viktige grep for at boligen skal bli lagt merke til og skaper økt interesse før salg. Det gir resultater! Hjemmene vi har stylet blir som oftest solgt godt over prisantydning.

Vi har et 800 kvadratmeter lager med alt av møbler og interiør som skal til for å style din bolig. Galleri Team produserer spesialtilpassende bilder som matcher interiøret og skaper unike miljøer.

Alle oppdrag prises individuelt, ta kontakt for uforpliktende samtale og eventuell befaring så kan vi tilby deg en løsning som passer ditt salgsobjekt. Vi kan tilby en pakkeløsning som inkluderer både styling, interiørarkitekt, fotograf og megler.

Galleri Team Boligstyling - Godt hum&oslashr